Diensten

  Verkoop Schilderijen

Mijn grote passie is schilderen, wat ik doe met olieverf of acrylverf. Ik schilder voornamelijk op Canvas doek maar schilder ook op bijvoorbeeld steigerhout of andere houtsoorten. Ik schilder verschillende onderwerpen zoals dieren van de Veluwe, kaarten, portretten, cityscapes of bijvoorbeeld huisdieren. Op verzoek kan ik nog veel meer aanbieden. 
 
Heeft u interesse in een schilderij? Of wilt u bijvoorbeeld graag uw hond of kat op doek geschilderd hebben? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ga graag voor u aan de slag!
 
Schilders Atelier Nunspeet
Schilders Atelier Nunspeet

  Schilder Workshops

Samen met Marijke geef ik gezellige en leerzame schilder workshops. De workshops zijn voor iedereen , ook als U nog nooit heeft geschilderd! Heeft u zin in een leuke workshop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen om op hout of canvas doek te schilderen. In overleg kunt u ook zelf een voorbeeld uitzoeken. De afmeting van het schilderij is ongeveer 40 x 80cm. 

De workshops kosten €30 per per persoon inclusief alle materialen, koffie, thee, een drankje en wat lekkers. 

U kunt vanaf 5 personen bij ons terecht, wij komen op afspraak ook op locatie. Vanaf 1 september 2021 gaan we van start met de workshops. Voor reserveringen en verdere informatie kunt u contact met ons opnemen, we staan graag voor u klaar!

  Schilder Exposities

Naast bovenstaande diensten is het ook mogelijk om mij te benaderen voor een expositie. Zo hangt er op dit moment een selectie aan schilderijen in Hotel Hoeve te Nunspeet, deze schilderijen zijn speciaal voor gasten te zien. 

Bovendien sta ik in de zomer van 2021 (juli tot en met september) in Ziekenhuis St. Jansdal te Harderwijk met een expositie. 
Schilders Atelier Nunspeet